Εκδρομή!!!

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΑΙΔΙΚΟ ΜΟΥΣΕΙΟ: Υλοποίηση εκπαιδευτικού προγράμματος «Ένα παραμύθι για πολλά ταλέντα»για παιδιά ηλικίας 5-8 χρόνων
Πόσα διαφορετικά ταλέντα υπάρχουν; Τι θα γινόταν αν όλοι οι άνθρωποι ήταν ίδιοι; Οι ήρωες ενός παραμυθιού ζωντανεύουν με κουκλοθέατρο, με στόχο τα παιδιά να ανακαλύψουν τη μοναδικότητα των ανθρώπων αλλά και τα ιδιαίτερα ταλέντα τους. Δημιουργούν ένα ομαδικό κολάζ με πρωτότυπα υλικά που παρουσιάζει τα ταλέντα όλων των παιδιών της ομάδας, φτιάχνοντας "έναν άνθρωπο με πολλά ταλέντα"  που τα παιδιά ονόμασαν "Ο Αταχτούλης"
Τα παιδιά παρακολούθησαν σήμερα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα κοντά στο σχολείο μας.
Στο Πάρκο για το Παιδί & τον Πολιτισμό του δήμου Αθηναίων, που εγκαινιάσθηκε πρόσφατα στους Αμπελόκηπους στις παλιές εγκαταστάσεις του ΚΑΠΑΨ(πίσω από το Γηροκομείο Αθηνών), συνεχίστηκαν, σήμερα Τετάρτη ,  οι δράσεις της εκστρατείας με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των πολιτών όλων των ηλικιών για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν τα άτομα με αναπηρία στην καθημερινότητά τους  στην πόλη.
Χώρος: Παιδική Βιβλιοθήκη Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων (ΟΠΑΝΔΑ), ώρα: 9:15 – 10:30 π.μ. & 10:45-12:00 π.μ.

H ΙΚΕΑ εξόπλισε δύο αίθουσες στο Πάρκο ΚΑΠΑΨ του Δήμου Αθηναίων

Στο συγκεκριμένο χώρο λειτουργεί η πρώτη βιβλιοθήκη για παιδιά νηπιακής και βρεφικής ηλικίας , καθώς και για μεγαλύτερα παιδιά, με πολλές δράσεις σε ένα περιβάλλον που μας άρεσε πολύ!! 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε:
Οι υπεύθυνοι μας ενημέρωσαν ότι μπορούμε να οργανώνουμε επισκέψεις με το σχολείο στο χώρο της βιβλιοθήκης κάτι που σκεφτόμαστε να αξιοποιήσουμε!!!
Μετά τη δράση πήγαμε για παιχνίδι  και πικ νικ στην κοντινή παιδική χαρά και περάσαμε τέλεια!!!!


Σχόλια