Βράβευση του σχολείου μας με τη Σημαία του Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου


Μια ευχάριστη έκπληξη μας περίμενε μετά τις πασχαλινές διακοπές!!!!Η βράβευση του σχολείου μας με τη Σημαία του Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου , αποτέλεσμα της προσπάθειας και της συνεργασίας παιδιών , εκπαιδευτικών ,γονέων και ευρύτερης κοινότητας τα τελευταία χρόνια.Και συνεχίζουμε......
Αγαπητοί/ες,


Έχουμε τη χαρά να σας ενημερώσουμε πως το σχολείο σας επελέγη να βραβευθεί στα πλαίσια του προγράμματος "Αειφόρο Ελληνικό Σχολείο". 

Με κριτήριο την πολύχρονη και αδιάλειπτη παρουσία σας στο πρόγραμμα, την εφαρμογή των αξιών του αειφόρου σχολείου και την πίστη σας σε αυτές, η επιστημονική ομάδα του "Αειφόρου Ελληνικού Σχολείου" και το Συμβούλιο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού αποφάσισε να σας απονείμει τη σημαία του Αειφόρου Σχολείου.

Η ημερομηνία βράβευσης σας έχει μεταφερθεί για το Σάββατο 6 Μαΐου 2017 και θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα της Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού, που βρίσκεται Τριπόδων 28, Πλάκα, Αθήνα στις 10:00 π.μ.

Με εκτίμηση,


Θεοδότη Τζημούλη
Περιβαλλοντολόγος
Συνεργάτης Συμβουλίου Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ Περιβάλλοντος και Πολιτισμού
Τριπόδων 28,10558, ΑθήναΤο ΑΕΙΦΟΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ: Όλοι νοιαζόμαστε, όλοι συμμετέχουμε αποτελεί ένα οραματικό σχολείο που λειτουργεί ως Κοινότητα. Στην καθημερινή σχολική ζωή δίνει ευκαιρίες να ασχοληθούν όλοι (μαθητές, εκπαιδευτικοί, διοίκηση, γονείς, τοπική κοινότητα) με τα κοινά και τη διαχείρισή τους μέσα σε πνεύμα ομαδικό και συνεργασίας. Είναι ένα σχολείο που υπηρετεί τη δημοκρατία και τα ανθρώπινα δικαιώματα, προάγει την αειφορία και τον πολιτισμό και διαμορφώνει ενεργούς και δημιουργικούς πολίτες.